Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Opplevelser

I Mjøsparken finner du aktiviteter og opplevelser for alle aldersgrupper: basketballbaner, stort skateanlegg, lekepark med zip-line og en egen sandstrand som bare må oppleves. I tillegg inneholder parken petanque-bane og en nydelig sansehage. Eller kanskje du vil rusle en tur langs Mjøspromenaden, eller hoppe om bord på Skibladner?  

Mjøsparken Ringsaker

Mjøspromenaden

Fra Mjøsparken og nordover langs Mjøsa er det anlagt en helt ny promenade som gir flotte turmuligheter til fots eller med sykkel, for både ung og gammel!  

Les mer
Skatepark Ringsaker Mjøsparken

Skatepark

Skateparken er på ca. 1.100 kvadratmeter, pluss et eget barneområde på ca. 250 kvadratmeter.

Les mer
Barn som leker

Lekeplass

Lekeplassen i Mjøsparken er gitt i gave av Lions Club Brumunddal og er en super tumleplass for de minste. Her er det masse å finne på!

Les mer
Minigolf i Mjøsparken

Minigolf

Minigolfbanen består av 12 baner, og her vil du støte på både kjente figurer og formasjoner fra Ringsaker mens du spiller. Bugnende blomsterkasser omgir minigolfbanen og skaper en fargerik og humørfylt arena. Lykke til!

Les mer
Gutt bader

Bystranda

Bystranda er en aldri så liten lagune ved Mjøsas bredd. Her kan du nyte sola fra tidlig på formiddagen og helt til solnedgang. 

Les mer
Skibladner

Skibladner

Som verdens eldste hjuldamper i rutegående passasjertrafikk, seiler Mjøsas hvite svane nå i rutetrafikk til både Brumunddal, Nes og Moelv brygger i Ringsaker. Førstnevnte anløpssted fikk et helt nytt bryggeanlegg som kunne ta imot Skibladner fra sommeren 2020, mens sistnevnte bryggeanlegg ble oppgradert i 2022. 

Les mer
Foto av eksteriøret til Mjøsbadet

Mjøsbadet

Kun et steinkast unna Mjøsparken ligger et flott innendørs badeanlegg, Mjøsbadet. 

Les mer
Industrihistorie Mjøsparken Ringsaker

Industrihistorie

I nesten 100 år var Strandsaga, i dag Mjøsparken, et industriområde. I 1916 satte Børre Vik opp et enkelt saghus med dobbel sagbenk. Her skar han tømmer som kom vannvegen. I 1924 overtok Berger Langmoen sagbruket. 

Les mer
Basketball Mjøsparken

Basketball

Basketanlegget er på 1.070 kvadratmeter, og har fire kurver. Det vil si det er dimensjonert for 2 stk baner med to banehalvdeler hver, hvor hver banehalvdel eventuelt kan benyttes som 4 stk streetbasketbaner hvor man bare spiller med én kurv. 

Les mer
Volleyball

Sandvolleyball

Det finnes to sandvolleyballbaner i Mjøsparken. Banene er til fri benyttelse for publikum. Bring med egen volleyball. Banen på Odden har et amfi for publikum, så ta gjerne med deg vennegjengen eller familien som tilskuere. 

Les mer