Program
Torsdag 19.juni og torsdag 17. juli: Snacks med bobler & rosevin.
Klokkeslett: 19:00
Sommeren er høytid for både bobler &rosévin. Hva er en god vin til potetgull? Piknik serverer ulike typer potetgull og annet snacks å så klart viner som passer til.
Ole Martin er kveldens kursholder. Han er født på Ring, utdannet kokk og har valgt mat og drikke som sin profesjon.
Torsdag 26.juni og torsdag 24.juli: Øl & pølser
Klokkeslett: 19:00
Øystein Wiliksen er en fagmann med masse kunnskap om både øl og pølser,Ole Martin er kveldens grillmester.
Torsdag 3.juli: Italiensk aften.
Klokkeslett: 19:00
Denne kvelden får vi besøk av Espen Erlien der han deler av sin kunnskap om spekemat og skinker fra ulike områder av Italia. I tillegg har vi en overraskelse fra Toten som besøker oss, og vil stå for servering av hovedretten.
Ole Martin er født på Ring, han er utdannet kokk og har valgt mat og drikke som sin profesjon. Denne kvelden vil han presentere viner fra de samme områdene som skinkene kommer fra.
Torsdag 10.juli og torsdag 7.august: Reker og hvitvin
Klokkeslett: 19:00
Reker hører sommeren til for oss nordmenn, det blir rett og slett ikke skikkelig sommer uten. Denne kvelden byr Piknik på ferske reker og viner fra litt ukjente områder i Europa.
Billetter
Billetter kjøpes på Piknik as sin vippskonto, søk opp "Piknik i Mjøsparken" i vipps, klikk på fanen for arrangementer 2025 og velg ønsket arrangement.
Det er plass til maks 70 personer pr kveld.
Arrangementene har værforbehold. Ved avlysning refunderes billettene.
Velkommen til Piknik!